Biercafé

Met een vaste keuze uit meer dan 140 soorten speciaalbier mag je gerust zeggen dat wij de titel biercafé van Etten-Leur verdienen.

Bij ons heeft u een keuze uit 10 verschillende bieren van de tap! Waaronder Steenbrugge bruin, La trappe, Broeder Jacob, De Koninck, Leffe blond en La Chouffe.

Tevens zijn wij uitgeroepen tot ambassadeur van de Broeder Jacob Brouwerij.
Dit houdt in: exclusief bij ons verkrijgbaar, spaartkaart voor een 75cl fles kado, degustatie voor groepen, bier van het seizoen op de tap.

Broeder Jacob brouwerij

Naast ons enorme vaste assortiment spelen we ook in op de seizoenen en brengen we regelmatig een nieuw of eenmalig brouwsel onder uw aandacht.

Brouwerij de Witte Leeuw

Onder de 140 verschillende bieren uit fles hebben wij de bieren van Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch uit Chaam.

Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch

Tevens hebben wij Guinness vanaf de SURGER. Deze Guinness komt uit blik, maar door het ingeschonken glas op de surger te zetten krijg je een stevige, fijne schuimkraag die heel lang mooi blijft.

Regelmatig hebben we iets speciaals, zoals bv in het korte verleden Westvleteren 12 en TST BRW #3 van De Koninck brouwerij en het jubileum bier van Broeder Jacob. Verder werken we samen met de brouwerij van Honsebrouck, de brouwers van o.a. Kasteel bier en St. Louis.

Verder is bij ons verkrijgbaar o.a. Duvel triple hop, St. Bernardus ABT 12 of Gouden Carolus tripel en hebben we Amerikaanse bieren van de Boulevard Brouwerij uit Kansas city. Een leuke aanvulling voor je verzameling op de UnTapped-App!

Speciaalbieren

Geen bierdrinker? Geen nood!

Wij schenken als huiswijn de Franse wijn Coeur de Sud. Keuze uit Rood, rosé en droog wit. Als witte zoete wijn schenken we Herren von Dom. Heerlijk voor op het terras, in de binnentuin of als aperitief!!

VERY FIZZ een licht bruisende wijn met Perzik of Grapefruit smaak.

Whisk(e)y

We een ruime keuze uit diverse malt whisk(e)y’s: oa Glenkinchie, Oban, Talisker en Bushmills. Nieuw is de uit Belgie afkomstige whisky van Gouden Carolus
Tevens in het assortiment Four Roses (bourbon) en Jack Daniel’s (Sour mash).

En voor de overige liefhebbers:

O.a. BACARDI OAKHEART, rum gerijpt op eikenhouten vaten. gemixed met ijs en cola het lekkerst € 4,60 per glas.
Likeur 43 OROCHATA, de beroemde Spaanse likeur, vermengd met Amandelmelk