Biercafé

Met een vaste keuze uit meer dan 120 soorten speciaalbier mag je gerust zeggen dat wij de titel biercafé van Etten-Leur verdienen.

Bij ons heeft u een keuze uit 10 verschillende bieren van de tap! Waaronder La trappe (isid’or), De Koninck, Cornet, Kwaremont blond en Kanunnik.

JUMELAGE: In samenwerking met cafe De Sjoes in Roosendaal, Biercafe Kandinsky in Tilburg en Brouwer Hart4Bier hebben we ons eigen bier gebrouwen.
Een Amercian Pale Ale met extra toegevoegd Citra hop en met een alcoholpercentage van 6,2% is dit een echte frisse doordrinker.

Naast ons enorme vaste assortiment spelen we ook in op de seizoenen en brengen we regelmatig een nieuw of eenmalig brouwsel onder uw aandacht.
Wij werken graag samen met Brouwerij De Witte Leeuw uit Wezep.

Brouwerij de Witte Leeuw

Onder de 120 verschillende bieren uit fles hebben wij de bieren van Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch uit Chaam.

Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch

Regelmatig hebben we iets speciaals, zoals bv in het korte verleden Westvleteren 12, de TST BRW’s van De Koninck brouwerij en het jubileum bier van Broeder Jacob. Verder werken we samen met de brouwerij van Honsebrouck, de brouwers van o.a. Kasteel bier en onze goede vrienden van PALM brouwerij uit Steenhuffel 

Verder is bij ons verkrijgbaar o.a. Duvel triple hop, St. Bernardus ABT 12 en Gouden Carolus tripel en hebben we TANK 7, uit Amerika van de Boulevard Brouwerij uit Kansas city. Bij ons vind je vast wel een biertje dat een leuke aanvulling is voor je verzameling op de UnTapped-App!

Speciaalbieren

Geen bierdrinker? Geen nood!

Wij schenken als huiswijn de Afrikaanse/Chileense wijn LUST. Keuze uit Rood, rosé en droog wit. Als witte zoete wijn schenken we Sonnefurst. Heerlijk voor op het terras, in de binnentuin of als aperitief!!

Whisk(e)y

We een keuze uit diverse malt whisk(e)y’s: Nieuw is de uit Belgie afkomstige whisky van Gouden Carolus
Tevens in het assortiment Four Roses (bourbon) en Jack Daniel’s (Sour mash).

En voor de overige liefhebbers:

O.a. BACARDI OAKHEART, rum gerijpt op eikenhouten vaten. gemixed met ijs en cola het lekkerst € 4,60 per glas.
Likeur 43 OROCHATA, de beroemde Spaanse likeur, vermengd met Amandelmelk