Welkom!

Welkom op de website van Lunch-Biercafé-Zaal De Pastoor!    

Gezellig uitgaan in Etten-Leur Noord.

Iets te vieren? Verjaardag, bruiloft, jubileum, noem maar op!
Wij verzorgen het graag! Van 30 tot 150 personen.
Voor meer informatie kunt u een mail sturen of kom eens gezellig binnen.

Wij beschikken over een zaal die zeer geschikt is voor vergaderingen, presentaties, workshops, danslessen, cursussen, etc. De zaal is aan te passen aan de grote van de groep

Dagelijks serveren we een vers bereide lunch voor u. Onze lunch keuken is geopend van 11.00-15.00u.

ELKE 1ste MAANDAG VAN DE MAAND klinkt om 12.00u het “BITTERBAL ALARM” wanneer dat afgaat krijg je die dag van ons bij bestelling van je eerste consumptie GRATIS bitterballen. Deze actie geldt van 15.00u-22.00u

Bij ons kunt u een keuze maken uit ons vaste assortiment van ruim 120 bieren van de tap of fles. Naast de vaste kaart hebben we een nieuwe kaart en concept toegevoegd, DE WISSELKRAT. Een houte kratje gevuld met 20 verschillende bieren, van deze 20 bieren hebben we maar een beperkte voorraad. is 1 van de 20 op dan wordt ie vervangen door een ander biertje, dus de bieren in dit krat wisselen regelmatig.

Naast de ruime keuze in bier hebben we ook een uitgebreide lijst met sterke dranken. Nieuw in het assortiment is: Eau De Biere, gemaakt van de Kanunnik Tripel.

We zijn ook te vinden op FACEBOOK, like onze pagina: café-zaal De Pastoor

U kunt ook bij ons genieten van een HIGH TEA of HIGH BEER. Alleen op reservering. Vraag naar de voorwaarden

Bekijk onze agenda, daarop staan al onze activiteiten vernoemd. Wil je direct op de hoogte worden gehouden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, stuur een e-mail en wij nemen je op in ons bestand.

Bij ons in het cafe aan de bar of aan tafel nog ff door werken, e-mail checken of Facebook nalezen? Wij hebben gratis WIFI!!

Je kunt bij ons terecht voor biljart, Airhockey, darts, Karaoke, Roulette, Wii-spel, kaart en dobbelspellen. Kijk ook eens bij arrangementen voor meer activiteiten en mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden.